duminică, 2 decembrie 2012

bijuterii handmade






m-am gindit deasemenea sa postez si citeva bijuterii lucrate recent, va las pe voi sa apreciati....seturile sunt formate din inel.colier .cercei.diametrul florii este de 2,5 cm si sunt realizate din tafta,satin ,bumbac,organza,voal cu sidef pictat sau agate,sticla de murano etc...

esarfe-lavaliera






Buna tuturor.......nu am foarte mult timp dar totusi voi posta citeva esarfe-lavaliera,sper sa va placa.

marți, 24 iulie 2012

Rose,cenusa de trandafiri.......

Pot parea banali  dar sunt atit de delicati.....incit vor schimba orice tinuta ,au sistem de prindere cu ac si sunt facuti cu dragoste din voal, organza, crep-saten ,









Pret 10 lei pentru 3 bucati

luni, 23 iulie 2012

Brose pentru rochii de GALA

Sunt atit de fine si rafinate incit va infrumuseta orice tinuta pe care o purtati atunci cind vreti sa atrageti toate privirile.





Pret 15lei / buc

Margarete, margarete....

Pe linga faptul ca sunt preferatele mele ca si flori , nu am rezistat tentatiei de a realiza brose in diferite culori si marimi . Toate brosele au sistem de prindere cu ac pentru a le atasa mai usor .





Pret 9 lei / buc

Brosa Nufar

Simfonie in mov si lila.O pleiada de petale imbinate atit da frumos incit iti va oferi eleganta si rafinament atunci cind o vei purta la haina ta preferata . Brosa este unicata, lucrata manual din material organza si are un sistem de inchidere cu ac, iar diametrul este 9 cm.



Pret 10 lei / buc